Skip to main content
Menü
cover art
...

Echipa

​​​​​Echipa Radio Aspirații este formată din pasionați de muzică, jurnaliști, producători și tehnicieni care lucrează împreună pentru a oferi ascultătorilor o experiență radio unică.


Aceștia se implică în selectarea și difuzarea muzicii, realizarea emisiunilor și interviurilor, gestionarea site-ului și rețelelor sociale, precum și organizarea de evenimente și concursuri pentru comunitatea ascultătorilor.


Echipa Radio Aspirații are ca scop principal să ofere o alternativă fresh și nonconformistă în peisajul media românesc, promovând artiști emergenți și proiecte creative.Dany Deep

Daniela Deep este o poetă româncă și realizatoare din Italia.

Este cunoscută pentru versurile sale profunde și emotive, care explorează teme precum iubirea, durerea și existența umană.

Prin creațiile sale, Daniela își transmite emoțiile și gândurile într-un mod autentic și sensibil, câștigându-și admiratori atât în Italia, cât și în România.

 Este considerată un talent promițător în lumea literară și artistică și continuă să-și încânte publicul cu munca sa creativă atât prin scris, cât și prin emisiunile radiofonice. 


Marcel Robu

Marcel Robu este un realizator radio cunoscut pentru abordarea sa creativă și entuziastă în industria radioului.

Cu o experiență vastă în domeniu, el aduce la viață diverse programe și emisiuni care captivază și informează publicul său.

Marcel Robu este apreciat pentru profesionalismul și pasiunea pe care le aduce în fiecare emisiune și pentru abilitatea sa de a comunica eficient cu ascultătorii săi.


Nick Shadow

Nick Shadow, realizator radio cu o pasiune pentru muzică și o vastă colecție muzicală.

 De la melodii clasice la ultimele hituri, este mereu în căutarea celor mai bune piese pentru a ne oferi un program de calitate și plin de energie.

 Vă invităm să vă alăturați în călătoria sonoră pe care o pregătește cu atenție și pasiune pentru ascultătorii radioului.

Nick Shadow  împărtășește  bucuria și emoția muzicii alături de ascultători în fiecare nocturnă și le oferă momente magice și memorabile prin selecția sa diversificată de melodii.

Indiferent de genul preferat de muzică, Nick Shadow știe cum să ne surprindă și să ne încânte cu melodiile sale bine alese.

Este un adevărat ghid muzical care ne îndrumă către descoperirea unor sunete și ritmuri noi și captivante.

Prin pasiunea și entuziasmul său pentru muzică, Nick Shadow reușește să atragă și să inspire ascultătorii să-și exploreze propria călătorie muzicală. Îl putem considera un adevărat artist al sunetelor, care reușește să transpună emoții și sentimente prin intermediul melodiilor sale.

Ascultându-l, nu facem doar o simplă incursiune în lumea muzicii, ci trăim o experiență unică și autentică care ne alimentează sufletul și ne încântă simțurile. Nick Shadow este un adevărat maestru al muzicii care ne încântă și ne îndeamnă să explorăm și să descoperim frumusețea și diversitatea universului sonor.


Pitt

Pitt realizator radio plin de sensibilitate si duiosie ne conduce catre misterele muzicii , r&b și funk.

Cu o pasiune și cunoștințe profunde despre genuri muzicale, el creează un univers sonor captivant care te poartă pe aripile melodiilor și versurilor pline de emoție.

Acest realizator radio este un adevărat cunoscător al muzicii soul, capabil să transmită emoțiile și povestea din spatele fiecărei piese, făcându-ne să simțim vibrațiile acestei muzici cu adevărat speciale.

Prin intermediul show-ului său, el reușește să aducă în casele ascultătorilor sale bucuria, nostalgi și pasiunea pentru sunetele și ritmurile care definesc genurile muzicale ale sufletului.

Așadar, urmărindu-l pe Pitt plin de sensibilitate și duiosie, ne putem bucura de o experiență musicală autentică și plină de farmec.


Jas

Cu o vastă cunoaștere în domeniul literar și muzical dorește să împărtășească aceste cunoștințe cu ascultătorii săi.

De asemenea, este creatoare de conținut, produce emisiuni interesante și educative pentru publicul său.

Emisiunea "Impuls" prezintă diverse teme sociale, crestine si culturale, care abordează subiecte precum sănătate, educație, familie, relații interpersonale, spiritualitate și multe altele.

Scopul emisiunii este de a aduce informații și perspective noi asupra diferitelor aspecte ale vieții, dar și de a promova valorile creștine,  culturale dar și tradiționale.

Radio Aspirații

Radio Aspirații este un post de radio online care a fost creat pentru a oferi ascultătorilor un mediu relaxant și inspirațional, în care să se poate bucura de muzică, interviuri, emisiuni tematice și alte tipuri de conținut. Este un spațiu unde oamenii pot găsi motivație, încurajare și un sentiment de comunitate.

Prin munca colectivă,  Radio Aspirații,  își propune să aducă o schimbare pozitivă în viața ascultătorilor, să îi inspire și să îi ajute să crească și să se dezvolte în mod personal și spiritual.Vă mulțumim că ascultați Radio Aspirații